kernwaarden

Waaraan herkent u Korein Kinderplein? We zijn persoonlijk, leergierig, innovatief en actief. Een kleurrijk karakter, waarbij veel kinderen en ouders zich prettig voelen. Van groot tot klein. We vertellen u graag wat onze kernwaarden voor ons betekenen.

Persoonlijk

Wij gunnen en genieten. Wij werken vol passie en zijn actief betrokken bij u en uw kind. Dit maakt dat onze medewerkers snel herkennen wat uw kind nodig heeft en hierbij aansluiten. Ook vragen we u naar de gebruiken en gewoontes van thuis, zodat we hier rekening mee kunnen houden op ons Kinderplein. Zo weten we zeker dat ieder kind zich thuisvoelt bij ons. 

Leergierig

Wij zijn in ontwikkeling en leren een leven lang. Onze nieuwsgierigheid stimuleert ook anderen tot ontdekken. Dit alles maakt dat we veel kennis in huis hebben. We werken volgens een doordachte pedagogische aanpak. Onze activiteiten zijn daardoor niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam!
Korein Kinderplein staat niet op zichzelf. De hele organisatie van Wij zijn JONG staat achter ons. Op die manier halen we nóg meer kennis in huis en bieden we u de nodige continuïteit. U kunt ervan op aan dat we kwaliteit bieden.

innovatief

Onze nieuwsgierigheid maakt dat we steeds iets nieuws ontdekken en laten ontdekken. We ondernemen met lef. Zijn er ontwikkelingen in de markt die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Dan spelen wij er op in. Het feit dat we onderdeel zijn van Wij zijn JONG maakt dit mede mogelijk. 

actief

 

We zijn actief betrokken bij u en uw kind, maar ook bij alles wat er in de omgeving en branche speelt. We zijn voor(op)lopers die niet stil zitten en continu het beste voor ieder kind willen.