Zet jouw talent in.

Werken bij Korein Kinderplein zorgt ervoor dat je direct of indirect een belangrijk deel uitmaakt in het leven van kinderen. Met jouw bijdrage geef je kinderen niet alleen een leuke dag, je helpt hen ook zichzelf te ontwikkelen en talenten te ontdekken. Korein Kinderplein ondersteunt je hierin met een gaaf activiteitenprogramma, leuke medewerkersdagen en tal van cursussen en opleidingsmogelijkheden. Met ruim 110 vestigingen, veel samenwerkingspartners en als onderdeel van Wij zijn JONG, kun jij je ambities waarmaken!

BEKIJK ONZE VACATURES >

Meet & Greet

Heb jij passie voor kinderen en wil je iedere dag een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling? Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden binnen onze organisatie en het werken bij een van onze 110 locaties? Kom dan naar onze Meet & Greet op 27 juni 2019!

Lees verder of meld je direct aan

 

Over Wij zijn JONG

Wij zijn onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie vallen diverse divisies, zowel op gebied van kinderopvang als bedrijfskundige en pedagogische expertise. We werken samen, leren van elkaar en versterken elkaar. Dit zorgt ervoor dat we wezenlijk iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én dat er ruimte is voor jouw ambitie!

stage

Bekijk de stagemogelijkheden binnen Wij zijn JONG.