Ontdek meer!

Met werken bij Korein Kinderplein ontdek je meer. Je maakt direct of indirect een belangrijk deel uit in het leven van kinderen en jongeren. Met jouw bijdrage geef je hen niet alleen een leuke dag, je helpt hen ook zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken.
Korein Kinderplein ondersteunt je hierin met een gaaf activiteitenprogramma, leuke medewerkersdagen en tal van cursussen en opleidingsmogelijkheden. Met ruim 100 vestigingen, veel samenwerkingspartners en als onderdeel van Wij zijn JONG, kun jij je ambities waarmaken!


Heb jij passie voor kinderen en wil je iedere dag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen? Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden binnen onze organisatie en het werken bij een van onze 110 locaties? Kom dan naar onze Meet & Greet stamppotavond op 19 of 20 februari 2019!

Lees verder of meld je direct aan


wat is jouw talent?

Wij werken volgens een pedagogische visie: Welbevinden en Betrokkenheid maken ’t verschil. Kort uitgelegd: we vinden dat we het goed doen wanneer een kind lekker in zijn veld zit en met hoge betrokkenheid actief is, want dan is de ontwikkeling optimaal. Zo kijken we ook naar onze medewerkers. Wij bieden je dus alle ruimte om te doen wat jou blij maakt.

Wij zijn jong

Wij zijn onderdeel van Wij zijn JONG, een landelijke organisatie voor de verrijking van jeugdontwikkeling. Binnen deze organisatie vallen diverse divisies, zowel op gebied van kinderopvang als bedrijfskunde en pedagogische expertise. We werken samen, leren van elkaar en versterken elkaar. Dit zorgt ervoor dat we wezenlijk iets betekenen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 21 jaar én dat er ruimte is voor de ambitie van onze medewerkers.

Zet jouw talent in

Lees meer, bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie via de website van Wij zijn JONG.

 

stage

Bekijk onze stagemogelijkheden.

welke opleiding heb je nodig?

In het overzicht van opleidingen zie je welke opleiding je nodig hebt om te werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Wij zoeken mensen met verschillende talenten!