OVER KOREIN KINDERPLEIN

Actief, betrouwbaar, professioneel, toegankelijk en persoonlijk. Dat is Korein Kinderplein! Onze eerste vestiging opende in 1991, alweer ruim 25 jaar geleden. Nu zijn we te vinden in heel Zuidoost-Brabant en een deel van Noord-Limburg. Intussen zijn er meer dan 110 vestigingen. Daar leveren ruim 1200 medewerkers een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

ONTMOETINGSPUNT

Het idee achter Korein Kinderplein noemen wij de pleingedachte. Net als op een plein, vindt u bij ons verschillende voorzieningen bij elkaar. Opvang, begeleiding en activiteiten voor baby’s, peuterskinderen en tieners. Maar ook workshops en activiteiten voor ouders. Dat alles maakt Korein Kinderplein het leukste ontmoetingspunt voor groot & klein.

 

Wij zijn jong.

Korein Kinderplein is onderdeel van Wij zijn JONG. Wij geloven dat we onze toegevoegde waarde vergroten door samenspel en het opzoeken van synergie. Ook dit is een invulling van onze pleingedachte: samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.