uw kind aanmelden

adresgegevens

Pachtakker 2
5625 WC Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 241 44 71
LRK dagopvang
974815664
LRK bso
153132309

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Pachtakker

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Pachtakker in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein, waar wij dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso) aanbieden, is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Samenwerking met het onderwijs

Wij werken nauw samen met basisschool Cornelis Jetses. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking met onze onderwijspartner aan de doorgaande ontwikkeling van alle kinderen binnen ons Spil-centrum. Van onze ouders horen wij dat ze het een groot voordeel vinden dat we veel speelmogelijkheden hebben in onze ruime groepen, centrale speelhal en grote groene tuin. Daarmee leveren we een fijne bijdrage aan het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind.

Speelinloop

Op vrijdagochtend bieden we Speelinloop van 9.00 tot 10.30 uur. Speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouder en kinderen van 1 jaar en 5 maanden tot 2 jaar en 3 maanden.
Dit zijn kinderen die nog geen gebruikmaken van peuterwerk of kinderopvang. Tijdens de Speelinloop spelen de kinderen 1,5 uur met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Als ouder krijgt u informatie over kinderen, spelen en opvoeden en kunt u met andere ouders hier over praten. Aan Speelinloop zijn geen kosten verbonden.

Rondleiding op onze kinderopvang

Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Dianne Splinter

Dianne Splinter
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Speelinloop, dagopvang, peuterwerk (elke dag van 8.45 - 11.30 uur) en bso
  • Uitdagende, ruime groepen, speelhal en tuin
  • Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) in doorgaande lijn met de basisschool
  • Kindontwikkeling staat voorop
  • Professioneel, hecht en enthousiast team

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten