uw kind aanmelden

adresgegevens

Rijstenweg 5
5652 CG Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(06) 13 28 24 18
LRK-nummer
173555743

openingstijden

maandag 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 14.30 - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 14:30 - 18:30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Rijstenweg

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Rijstenweg in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Welkom op onze TeenZ locatie. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind vanaf 9 jaar. Om dat goed te doen, werken we met kinderparticipatie. We geven extra aandacht aan de toenemende zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inspraak van kinderen. Dat doen we omdat dit aansluit bij de ontwikkeling van tieners. Op dit moment vangen wij alleen de kinderen van Korein locaties Zeelsterstraat, Schouwbroekseweg, Trudostraat en Maria van Bourgondiƫlaan op.

Ben jij een tiener die graag chillt, sportief en creatief is en soms aan het puberen slaat? Dan ben je welkom bij ons! Heb je nog vragen? Loop dan gerust even binnen bij de TeenZ of vraag direct een rondleiding aan.

Benieuwd naar onze werkwijze? U vindt ons pedagogisch werkplan hier.

Anne Verhoef

Anne Verhoef
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Speciaal gericht op tieners, ontmoetingsplaats
  • Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Open, communicatieve sfeer
  • Actieve en gezonde leefstijl

neem een kijkje

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten

Emailadres

ouderraadteenzrijstenweg@gmail.com