uw kind aanmelden

adresgegevens

Seringenstraat 9
5644 PK Eindhoven
Tel. Dagopvang
(040) 213 64 44
Tel. Strandhut
(06) 11 59 00 28
Tel. Zeesterren / Snorkels
(040) 213 32 12
LRK dagopvang
120402075
LRK bso
174148239

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Seringenstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Seringenstraat in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein aan de Seringenstraat is samen met basisschool De Talisman en de PeuterPlaza onderdeel van het Spilcentrum Gerardusplein. Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen!

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we op de dagopvang met twee horizontale groepen: een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Deze groepen zijn op de begane grond, in het schoolgebouw, gevestigd. Daarnaast hebben we ook een PeuterPlaza groep voor peuters van 2 tot 4 jaar én drie BSO groepen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze bevinden zich op de begane grond, de eerste verdieping én op zolder. Op de BSO organiseren we activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Deze activiteiten worden aangeboden in de vorm van een workshop en tijdens de vakanties wordt er een activiteitenprogramma samengesteld. Bij PeuterPlaza maken we gebruik van activiteiten die gebaseerd zijn op het thema dat in die periode centraal staat.

Rondleiding op onze kinderopvang

Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan met Teamleider Marinda Martens. Marinda is uw aanspreekpunt op Kinderplein Seringenstraat.

video

Marinda Kuijpers

Marinda Kuijpers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

oudercommissie.seringenstraat@gmail.com