uw kind aanmelden

adresgegevens

St. Genovevastraat 33
5694 AE Son en Breugel
Telefoonnummer
(0499) 46 13 64
LRK-nummer
575728474

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
St. Genovevastraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de St. Genovevastraat in Son en Breugel. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft in dit knusse Kinderplein. We hebben er 3 groepen die samen een sfeervolle tuin delen waar uw kind veilig kan vertoeven. Uw kind wordt opgevangen in of: babygroep de Rupsjes, of peutergroep de Vlinders of de Bijtjes, een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. We werken samen met BS de Krommen Hoek, BS de Regenboog en BS de Stokland te Breugel waarvoor Korein Kinderplein ook de buitenschoolse opvang verzorgt. Waarbij we graag actief bijdragen en deelnemen aan gezamenlijke activiteiten zoals “Peuterwijs” en een goede overdracht naar school verzorgen als uw kind 4 jaar wordt.

Het Kinderplein ligt in de dorpskern van Breugel nabij de Sint-Genovevakerk met volop wandel- en speelmogelijkheden nabij zoals: het hertenkamp en speeltuin De Molenwiek.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Astrid Jacobs

Astrid Jacobs
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten