uw kind aanmelden

adresgegevens

Urkhovenseweg 4
5641 KE Eindhoven
telephone
Telefoonnummer:
(040) 281 03 26
Babygroep:
(06) 527 634 75
Peutergroep+bso:
(06) 139 033 33
LRK dagopvang:
193022473
LRK bso:
246920701

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Urkhovenseweg

Namens ons team heet ik u van harte welkom bij kinderopvang Korein Kinderplein aan de Urkhovenseweg, gelegen in de wijk Tongelre in Eindhoven en onderdeel van Spilcentrum ’t Karregat. Zowel op de kinderopvang als de basisschool is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Het team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Doorgaande ontwikkellijn

In Spilcentrum ’t Karregat werken wij intensief samen met Basisschool 't Karregat. Zo is er een ononderbroken lijn in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Door onderlinge uitwisselingsbezoeken zorgen we ervoor dat de kinderen gemakkelijk bij elkaar binnenstappen. Zo is straks de overstap van uw peuter op de PeuterPlaza naar de basisschool zo gemaakt! Daarnaast organiseren we gezamenlijke activiteiten, zoals Sinterklaas, Kerstmis en carnaval.

Veilige en vertrouwde omgeving

Wij vinden het belangrijk om een veilige, vertrouwde omgeving te bieden, waar kinderen met veel plezier komen en ouders zich welkom voelen. Het gebouw van Spilcentrum ’t Karregat is in 2015 volledig vernieuwd. Dat resulteert in mooie, moderne lokalen waar kinderen letterlijk alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Door de grote ramen hebben alle groepsruimten een ruime en lichte uitstraling. Daarnaast is het pand voorzien van een ruime binnenhal en speelgymzalen. Spilcentrum ’t Karregat ligt aan het park. Deze grote, groene buitenspeelruimte is een ontmoetingsplek voor kinderen binnen én buiten de bso.

Hoogbegaafde kinderen

Hoogbegaafde kinderen krijgen op reguliere basisscholen helaas niet altijd de begeleiding die zij nodig hebben. Zij kunnen dan op diverse gebieden vastlopen. Basisschool ’t Karregat biedt fulltime basisonderwijs aan hoogbegaafde leerlingen uit de regio Eindhoven. In zogenaamde Omnio-groepen kunnen zij samen met gelijkgestemden en gespecialiseerde leerkrachten hun sociale en cognitieve competenties optimaal ontwikkelen, op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Hierdoor gaan de kinderen weer met plezier naar school.

Samenstelling groepen

Onze kinderopvang bestaat uit een babygroep (Muisjes: 0-2,3 jaar), een peutergroep dagopvang (Lammetjes: 2,3-4 jaar), een peuterspeelzaal (Paardjes: 2,3-4 jaar) en drie bso-groepen (Panda’s: 4-5 jaar, Kuikens: 6-7 jaar, Giraffen: 8-13 jaar). Daarnaast bieden wij gratis speelinloop aan voor kinderen van 0 tot 2,3 jaar en zwemlesservice voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Kristel Osinga

Kristel Osinga
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • betrokken en ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • lichte en moderne ruimten met grote ramen
  • grote en groene buitenspeelruimte
  • speciaal Omnio-programma voor hoogbegaafde kinderen op Basisschool 't Karregat

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ouderraad.urkhovenseweg@outlook.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.