uw kind aanmelden

adresgegevens

Van Gentlaan 4
5694 SC Son en Breugel
Telefoonnummer
(06) 30 07 30 62
LRK-nummer
208796666

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag 14.45 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Van Gentlaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Van Gentlaan in Son en Breugel. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Het Kinderplein is gevestigd in Basisschool de Regenboog te Breugel. We hebben een fijne samenwerking met deze school en mogen gebruik maken van diverse ruimtes in de school. Schoolkinderen van 4-13 jaar kunnen op Korein Kinderplein van Gentlaan voor- en na school terecht. We starten de middag in de eigen BSO ruimte en/of groep met met een gezamenlijk hapje en drankje. Daarna is het tijd voor spelen, verkleden, tekenen, koken, knutselen, bouwen, rennen, skaten. Alleen of samen. Vrije keuze of meedoen aan een activiteit. Het kan allemaal. De kinderen denken mee over de invulling van een goede vrije tijd op de BSO. We vinden de inspraak van kinderen belangrijk en hebben ook een Kinderraad. Zij beslissen b.v. mee over de aanschaf van spelmaterialen, de omgangregels met elkaar en de workshops die we organiseren.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Astrid Jacobs

Astrid Jacobs
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten