uw kind aanmelden

adresgegevens

Weldsehei 2
5508 WR Veldhoven
Telefoonnummer
(06) 10 75 57 42
Tel. bso
(06) 12 04 30 66
LRK dagopvang
144289337
LRK bso
857804753

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Weldsehei

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Weldsehei in Veldhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij zijn onderdeel van Brede School de Heiacker en werken nauw samen met elkaar. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In een ‘groene’ omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder is onze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor-en Vroegschoolse educatie bij peuters volgens de methode Startblokken. Ook sluiten we aan bij het Engelstalig aanbod op de basisschool. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongen manier.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Kom een kijkje nemen!

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Ook hebben wij een Speelinloop voor kinderen tot 4 jaar met hun ouders, om de week op woensdag in oneven weken van 9.30-11.00. Klik hier voor meer informatie.

video

Carla Willemsen

Carla Willemsen
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, verticale groep, peuterwerk en bso voor jongste en oudste schoolkinderen
  • Een leuke, uitdagende, veilige omgeving
  • Samenwerking binnen Brede School Veldhoven
  • Kindontwikkeling staat voorop
  • Engelstalig aanbod op een speelse manier

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.