uw kind aanmelden

adresgegevens

Wenckenbachstraat 44
5621 HB Eindhoven
Peutergroep
0611971774
Babygroep
0611264751
BSO
0611667294
LRK dagopvang
171343037
LRK bso
762074103

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Wenckenbachstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Wenckenbachstraat in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Verschillende soorten kinderopvang

Op onze kinderopvang bieden wij dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). De bso bestaat uit de KidZ Club en Campus. Zo kunnen wij activiteiten bieden die passen bij de leeftijd van uw kind.

Samenwerking met basisscholen

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is gelegen in Spilcentrum Boschdijk. We werken binnen het Spilcentrum nauw samen met basisschool het Palet. Samen zorgen we voor een doorgaande ontwikkelingslijn binnen het Spilcentrum door te werken met Peuterplein en Kleuterplein. Ook maken we allebei gebruik van KIJK-registratie. Daarnaast werken we samen met Basisschool Fellenoord en Basisschool Atalanta.

Rondleiding op ons kinderdagverblijf

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Wilt u de sfeer proeven? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan

video

Trees Ackermann
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ockw1@yahoo.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.