uw kind aanmelden

adresgegevens

Zandstraat 35
5691 CD Son en Breugel
Telefoon
(06) 11 61 59 58
LRK-nummer
303738121

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Zandstraat

We heten uw kind(eren) van harte welkom bij de naschoolse opvang ( bso) in basisschool de Harlekijn aan de Zandstraat te Son. Voor uw schoolkind van 4-13 jaar bieden we op maandag, dinsdag en donderdagmiddag naschoolse opvang in de aula van de school. We kunnen o.a. ook gebruik maken van de speelzaal en spelen graag op het schoolplein. Op woensdag en vrijdag voegen we naschools samen op Korein Kinderplein Ruysdaelstraat. Deze locatie ligt op loopafstand. Uw kind wordt die dagen opgehaald aan school. Heeft u voorschoolse opvang nodig? Dat kan vanaf 7.30 uur op Korein Kinderplein Ruysdaelstraat. Uw kind wordt vanuit deze locatie naar school gebracht. Ook op studie- of vrije dagen is er de mogelijkheid om structureel of incidenteel opvang te regelen via Korein Kinderplein.

Korein Kinderplein biedt uw kind graag méér dan opvang met leuke en leerzame activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, cultuur, natuur en techniek. Hierdoor ontwikkelt uw kind zich breed. Maar niks moet natuurlijk; samen uitblazen met een glas drinken kan ook. De kinderen denken bij ons actief mee over hun bso. Zo weten we zeker dat het een plek is waar zij zich fijn voelen. Voor uw jonge kind tot 4 jaar kunt u nabij basisschool de Harlekijn terecht bij Korein Kinderplein Ruysdaelstraat. Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Tessie Couturier

Tessie Couturier
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kinderen denken mee in het activiteitenaanbod
  • Kleinschalig
  • Een vertrouwde omgeving

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

oc.ruysdaelstraat@gmail.com