uw kind aanmelden

adresgegevens

Breedvennen 3
5595 DE Leende
Telefoonnummer
(06) 12 93 68 87
Telefoonnummer
(06) 13 11 30 45
LRK dagopvang
756241820
LRK bso
122129726

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Breedvennen

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Breedvennen in Leende. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Met basisschool de Triangel vormen wij een bredeschool waarbinnen we nauw samenwerken. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze begeleiding die uit gaat van de behoeften van het kind waarmee dus de kindontwikkeling centraal staat. Wij werken volgens de vve methode Puk en Ko. Daarmee leveren we een bijdrage aan de voorbereiding op de basisschool.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Kom een kijkje nemen!

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Ankie Ketelaars

Ankie Ketelaars
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Peuterwerk en buitenschoolse opvang
  • De ontwikkeling van kinderen staat centraal
  • Ruime groepsruimtes
  • Vertrouwde omgeving
  • Techniek en ik / uitdagend activiteiten aanbod

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten