uw kind aanmelden

adresgegevens

Honingbij 1 - 3
5692 VE Son en Breugel
Tel. dagopvang
(06) 21 11 80 71
Tel. bso
(06) 10 88 67 27
LRK dagopvang
229103558
LRK bso
202089022

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
De Ruimte

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in De Ruimte in Son. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met basisschool De Ruimte, een dynamische organisatie die zich permanent schoolt, experimenteert en reflecteert op zijn praktijk. De medewerkers van school en opvang maken actief gebruik van elkaars vaardigheden, kennis en talenten. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In de Ruimte wordt gekeken naar het individu en het initiatief van het kind. Leren op De Ruimte is een voortdurende ontdekkingsreis. Daarbij krijgen kinderen regelmatig uitdagingen die overwonnen moeten worden. Ieder kind ontwikkelt eigen strategieën hiervoor. Door deze uitdagingen aan te gaan worden nieuwe ontdekkingen gedaan die bruikbaar blijken bij andere toepassingen of complexere opdrachten. De natuurlijke talenten en interesses van het kind worden erkend en hieraan wordt specifieke aandacht besteed; het kind wordt gestimuleerd en uitgedaagd met een divers ontwikkelingsgericht aanbod. De opvang van peuter-kleuter en schoolvrije tijd proberen we met elkaar naadloos af te stemmen.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Guillemine Verhoeven

Guillemine Verhoeven
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • We werken nauw samen met School De Ruimte
  • In een uniek, licht gebouw (geopend febr. 2015)
  • We stemmen af op de individuele initiatieven en ontwikkelingen van een kind
  • We stimuleren een kind op ontdekkingsreis te gaan
  • De BSO maakt gebruik van alle mogelijkheden in het gebouw (theater, laboratorium, restaurant)

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten