uw kind aanmelden

adresgegevens

Deelenstraat 1
5666 RG Geldrop
Telefoonnummer
040 - 2800 600
Dagopvang Peuteraanbod
06 - 13 02 64 32 06 - 21 35 08 68
TeenZ / BSO
06 - 27 40 26 64
LRK dagopvang
351202225
LRK bso
164235838

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum De Vlinder

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Deelenstraat in Geldrop. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

We zijn onderdeel van Kindcentrum de Vlinder. Dit biedt u het gemak van onderwijs, peuteraanbod en kinderopvang onder één dak. Maar het belangrijkste voordeel is het voordeel voor uw kind. We kunnen onze programma’s en begeleiding namelijk nog beter op elkaar afstemmen en kinderen zijn steeds in dezelfde vertrouwde omgeving. Dit zorgt ervoor dat kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal ontwikkelen.

Op Kindcentrum de Vlinder is een gezellige sfeer en doen we iedere dag leuke activiteiten rondom een thema. We hebben een TeenZ-groep, voor kinderen vanaf 10 jaar. In deze groep zorgen we voor activiteiten en begeleidingsvormen die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van deze doelgroep. Hierbij ligt het initiatief vooral bij de kinderen. En ook uw peuter van 2 tot 4 jaar is welkom bij ons. Zo kan hij of zij een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool.

We hebben op ons Korein Kinderplein een actieve oudercommissie die samenwerkt met de oudercommissies van de andere Kinderpleinen in Geldrop. Deze oudercommissie organiseert voor en door ouders ieder jaar een aantal leuke activiteiten zoals de voorjaarsdag, lampionnenoptocht, dag van de leidsters en het zomerfeest.

Kom eens een kijkje nemen

Wilt u zien wat er bij onze kinderopvang te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Volg ons ook op Facebook

Onderaan deze pagina vindt u de Facebookpagina van Korein Kinderplein Kindcentrum De Vlinder. Voor onze TeenZ-groep hebben wij een aparte Facebookpagina.

video

Jovita van Hoften

Jovita van Hoften
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • Onderdeel van Kindcentrum De Vlinder
  • Aparte TeenZ-groep die inspeelt op de behoefte van kinderen vanaf 10 jaar.

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten