uw kind aanmelden

adresgegevens

Vlamovenweg 4
5708 JV Helmond
Telefoonnummer
06 11 58 07 48
LRK-nummer
695715185

openingstijden

maandag 06.45 - 19.45 uur
dinsdag 06.45 - 19.45 uur
woensdag 06.45 - 19.45 uur
donderdag 06.45 - 19.45 uur
vrijdag 06.45 - 19.45 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Driessen

Namens ons team heet ik uw kind(eren) graag van harte welkom bij onze kinderopvang, speciaal voor kinderen van medewerkers van Driessen HRM, gevestigd in het pand Ijk. Wij houden hierbij rekening met uw werk bij Driessen. Uiteraard staat het welbevinden van uw kind voorop en krijgt uw kind volop persoonlijke aandacht en de ruimte om zich te ontwikkelen. Er is steeds weer iets te beleven op ons Korein Kinderplein!

In samenwerking met Driessen bieden we dagopvang in een verticale groep (0 tot 4 jaar). Uw kind blijft steeds in dezelfde groep, wat zorgt voor een stabiele en vertrouwde basis waarin de ontwikkeling niet onderbroken wordt. Kinderen in een groep met verschillende leeftijden leren rekening houden met elkaar en ontwikkelen zich sneller. We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid. We vinden dat uw kind op deze wijze goed is voorbereid op de maatschappij van nu.

Driessen HRM

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze openingstijden aangepast aan de werktijden van Driessen. De afname van dagopvang start met minimaal 5 aaneengesloten uren en is daarna flexibel in te delen. U stemt uw contract dus precies af op wat u nodig heeft. Korein Kinderplein biedt ook een unieke ruilservice. Deze service biedt u de flexibiliteit om optimaal gebruik te maken van uw contract.
Werkt u wat langer door? Dan is de warme-maaltijd-service ideaal. Het grootste voordeel is dat het spitsuur thuis geen stressmoment meer is. Uw kind eet bij ons gezellig, rustig, verantwoord en op tijd. Een extra service bij Korein Kinderplein Driessen: De warme-maaltijd-service is gratis. U hoeft uw kind alleen aan te melden.

Meer over onze kinderopvang

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die de kinderopvang te bieden heeft? Neem dan contact op met de afdeling corporate HRM van Driessen.
Binnenkort kunt u via deze pagina ook een rondleiding aanvragen.

Marly Schoofs

Marly Schoofs
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Vertrouwd en dichtbij uw werk
  • Openingstijden in lijn met werktijden Driessen HRM
  • Warme maaltijd uit eigen keuken
  • Het welbevinden van uw kind(eren) staat voorop

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ocdriessen@gmail.com