uw kind aanmelden

adresgegevens

Grasland 3
5658 GA Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 3683724
LRK dagopvang
813742250
LRK bso
107738909

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Grasland

Op zoek naar dagopvang, peuterwerk of buitenschoolse opvang (bso) in Eindhoven? Wij heten u en uw kind(eren) graag van harte welkom bij kinderopvang Korein Kinderplein Grasland, waar uw zoon of dochter terecht kan bij de Crèche, PeuterPlaza, KidZ Club en Campus.

Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Doorgaande ontwikkelingslijn

Wij werken binnen Spil-centrum Grasrijk nauw samen met Basisschool ´t Slingertouw. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. We stemmen onze visie, werkwijze, zorgstructuur én activiteitenprogramma zo goed mogelijk af. Samen streven we naar een optimale doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind.

Van harte welkom bij onze kinderopvang

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken op ons Kinderplein. Vraag gerust een rondleiding aan en maak een afspraak met Teamleider Monica Bor. Monica is uw aanspreekpunt op Kinderplein Grasland.

video

Daniëlle Louwers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuteropvang en bso (voor- en naschoolse opvang)
  • Een vertrouwde omgeving in een gezellig Spil-centrum
  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team waarbij kwaliteit voorop staat
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder
  • Nauwe samenwerking met veel instellingen en verenigingen in de wijk Meerhoven

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

koreingrasland@gmail.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.