uw kind aanmelden

adresgegevens

Jozef Israëlslaan 2B - 2C
5642 KA Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 290 98 00
LRK dagopvang
616163101
LRK bso
278040421

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Jozef Israëlslaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jozef Israëlslaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein bieden wij dagopvang, peuterwerk, speelinloop en buitenschoolse opvang (bso) en is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Professionele opvang

We hebben flexibele, professionele opvang in een sfeervolle omgeving voor kinderen. Een locatie met ruime uitdagende groepsruimten met veel licht, liggend aan de speelplaats.

VVE

Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de Voor- en Vroegschoolse (VVE) methode Peuterplein. We geven extra aandacht aan de doorgaande ontwikkelingslijn van uw kind. Dat doen we omdat ieder kind uniek is dezelfde kansen hoort te krijgen!

De sfeer proeven op onze kinderopvang?

Benieuwd naar de sfeer op ons Kinderplein? Meer weten over onze dagopvang, het peuterwerk of de buitenschoolse opvang? Kom gerust een keer kijken of vraag direct een rondleiding aan.

Lia Snelders

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk, speelinloop en bso
  • Samenwerking met bassischool De Boschakker
  • VVE methode Peuterplein.
  • Persoonlijk contact met ouders
  • Professionele beroepskrachten

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

lo.israelslaan@gmail.com