uw kind aanmelden

adresgegevens

Jupiterstraat 3
5694 TG Son en Breugel
Telefoonnummer
(06) 13 86 49 04
LRK-nummer peuterwerk
248178155
LRK-nummer bso
228917621

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag 08.45 - 11.15 uur
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag 08.45 - 11.15 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Jupiterstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jupiterstraat in Son en Breugel. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij zijn gevestigd in Basisschool De Stokland. We werken dan ook nauw met de basisschool samen en we zorgen ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Op het Kinderplein hebben we een Peuterspeelzaal groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, die op maandag- & donderdagochtend en woensdag- & vrijdagochtend geopend is. We werken met een beredeneerd aanbod voor de kinderen en samen met de kleuters doen we activiteiten in het thema. De bso-ruimte bevindt zich in het schoolgebouw. We hebben de beschikking over diverse ruimtes in de school, zoals de keuken en de gymzaal, waardoor we een grote diversiteit aan activiteiten kunnen aanbieden.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Astrid Jacobs

Astrid Jacobs
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kinderparticipatie vinden wij erg belangrijk
  • Het welbevinden van het kind staat voorop
  • Een vertrouwde omgeving
  • Enthousiast team

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten