uw kind aanmelden

adresgegevens

Wersakker 55 - 57
5731 KE Mierlo
Tel. dagopvang
(0492) 66 28 99
LRK dagopvang
348965035
LRK bso
154988972

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum De Kersentuin

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Wersakker in Mierlo. Op ons kindcentrum is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

In de mooie, vernieuwde locatie van Kindcentrum De Kersentuin zorgen wij ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is dat wij, als eerste kindcentrum in Noord-Brabant, gebruikmaken van de Steve Jobs onderwijsmethode. Met deze methode kijken wij nog specifieker naar het niveau en de behoefte van uw kind. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de leer- en leefomgeving.

Ook uw peuter van 2 tot 4 jaar is welkom bij ons. Zo kan hij of zij een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool van Eenbes Basisonderwijs.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Marieke Goossens

Marieke Goossens
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Mooie ligging in een bosrijke omgeving
  • Kindontwikkeling en welbevinden staat centraal
  • Intensieve samenwerking met school
  • Themagericht werken / voorbereiding op de basisschool
  • Warme-maaltijd-service

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.