Speelinloop

Op een groot aantal vestigingen in Eindhoven en Veldhoven bieden we een speelinloop. Hier kunnen kinderen vanaf 0 jaar samen met hun ouders spelen en leren met andere kinderen uit de wijk. Dit wordt begeleid door een pedagogisch medewerker van Korein Kinderplein. Tijdens de speelinloop is er extra aandacht voor de taalontwikkeling en sociale vaardigheden. 

Speelinloop in Eindhoven

In Eindhoven wordt de speelinloop gesubsidieerd. Dit betekent dat kinderen en hun ouders gratis een ochtend in de week kunnen komen spelen en leren. De speelinloop stopt als kinderen de leeftijd bereiken waarop zij naar een peutergroep mogen (meestal vanaf 2,3 jaar). U kunt dan kiezen voor een ander product van Korein Kinderplein, bijvoorbeeld peuterwerk of dagopvang.  

Speelinloop in Veldhoven

Voor de speelinloop in Veldhoven koopt u een strippenkaart van €10,-. Hiermee kunt u vijf keer naar onze speelinloop komen. U betaalt dus €2,- per keer. De strippenkaart is hier te koop

Altijd een speelinloop in de buurt

Locaties in Eindhoven en Veldhoven die speelinloop aanbieden, zijn te herkennen aan dit icoon:

Speelinloop in Eindhoven

Wat zijn de kosten?

Deelname in Eindhoven is helemaal gratis. In Veldhoven betaalt u €2,- per keer. Bekijk direct wanneer de speelinloop op uw locatie wordt aangeboden en hoe u zich kunt aanmelden.

zoek een vestiging