uw kind aanmelden

adresgegevens

Meerwater 17
5658 LP Eindhoven
Tel. kantoor
(040) 720 06 40
LRK dagopvang
186553778
LRK bso
106316230

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Meerwater

Van harte welkom bij kinderopvang Korein Kinderplein Meerwater in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor dagopvang en peuterwerk. Op ons Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt op onze kinderopvang alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein ligt in de wijk Meerhoven en bevindt zich in een nieuw pand in het winkelgebied. Het is ruim opgezet, heeft een vrolijke uitstraling en er heerst een gezellige sfeer. Het Kinderplein is onderdeel van SPIL-centrum Meerrijk waarin we nauw samenwerken met basisschool De Startbaan, Zuidzorg, CKE en de bibliotheek.

Activiteiten voor elke leeftijd

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met de volgende groepen: drie babygroepen van 0 tot 2 jaar, vier peutergroepen van 2 tot 4 jaar. Onze bso-groepen bevinden zich op Korein Kinderplein Meerbos. We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind.

Rondleiding op onze kinderopvang

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan . Teamleider Nancy Hoens is uw aanspreekpunt op Kinderplein Meerwater.

Speelinloop Meerhoven

Bij Korein Kinderplein Meerwater kunt u samen met uw zoon of dochter gebruikmaken van de speelinloop. De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot 2,3 jaar die (nog) geen gebruikmaken van kinderopvang of peuterwerk.
Tijdens de speelinloop komt het kind 1,5 uur spelen met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Terwijl het kind speelt, ontvangt de ouder informatie over kinderen, spelen en opvoeden en is er gelegenheid om met andere ouders hierover te praten.
De Speelinloop is elke woensdag van 09.00 - 10.30 uur.
Wanneer uw kind 2,3 jaar wordt, stopt de speelinloop. U kunt dan kiezen voor een ander product van Korein Kinderplein, bijvoorbeeld peuterwerk of dagopvang. U kunt uw kind hiervoor inschrijven via deze website of met een inschrijfformulier.
Hebt u interesse of kent u iemand in uw omgeving die hier interesse in heeft, dan kunnen ze zich aanmelden via meerwater@koreinkinderplein.nl of bellen naar 040 - 7200640. Binnenlopen mag ook altijd. Er zijn geen kosten aan verbonden.

video

Daniëlle Louwers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

meerbos@live.nl