uw kind aanmelden

adresgegevens

Molijnstraat 2
5642 LV Eindhoven
Telefoonnummer
06-31949727
LRK-nummer
408663790

openingstijden

maandag 14.30 - 18.00
dinsdag 14.30 - 18.00
woensdag gesloten
donderdag 14.30 - 18.00
vrijdag 14.30 - 18.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Molijnstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Molijnstraat in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

We werken nauw samen met basisschool BoschAkker. Samen zorgen we voor een doorlopende ontwikkelingslijn. Wij spelen hierbij in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind en hebben extra aandacht voor tieners met TeenZ. Om dat goed te doen, stimuleren we de zelfstandigheid en helpen we het kind in zijn of haar eigen ontwikkeling. We geven extra aandacht aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat doen we omdat we vinden dat uw kind op deze wijze goed is voorbereid op de maatschappij van nu.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Myran Gubbels

Myran Gubbels
teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Samenwerking met basisschool BoschAkker
  • TeenZ: een uitdagend programma voor tieners

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten

Emailadres

lo.israelslaan@gmail.com