ONTDEK MEER ...

... voor peuters in Eindhoven

DOE MEE MET PEUTERDANS!

Wilt u uw peuter op een leuke manier kennis laten maken met muziek en dans? Meld uw kind dan aan voor Peuterdans. Op een speelse manier leert uw peuter bewegen op muziek. Tijdens deze danslessen leren de peuters samen een stoere dans, die ze natuurlijk ook graag een keertje aan iedereen laten zien. Peuterdans is nog geen hiphop, maar wel een opstapje naar deze dansstijl. Erg stoer voor jongens en meiden!

Bij verschillende locaties in Eindhoven.

MEEr ontdekken  

 

DOE MEE MET Muziek voor peuters!

Baby’s en peuters genieten zichtbaar van muziek: ze luisteren aandachtig naar liedjes en vinden het leuk als je een vrolijk rijmpje voor hen zingt. In deze lessen dansen en zingen we samen met de peuters. De kinderen maken kennis met verschillende instrumentjes. Spelenderwijs maken de peuters kennis met muziek en dans; het plezier maken staat voorop!

Waar: SPILcenterum Blixembosch.

MEER ONTDEKKEN  

 

Speelinloop 

In deze groep kunnen ouders en kinderen ontmoeten, spelen en ontdekken. Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker kunnen ouders en kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten doen. De activiteiten sluiten aan bij de thema’s van de peutergroepen. Ook is er gelegenheid om lichte opvoedingsvragen te bespreken. 

Waar: Floralaan-West.

MEER ONTDEKKEN