ONTDEK MEER ...

... voor peuters in Eindhoven 

Nu ook peuterdans op de Tu!

 Op een speelse manier leert uw peuter bewegen op muziek. Tijdens deze danslessen leren de peuters samen een stoere dans, die ze natuurlijk ook graag een keertje aan iedereen laten zien. Peuterdans is nog geen hiphop, maar wel een opstapje naar deze dansstijl. Erg stoer voor jongens en meiden!

MEER ONTDEKKEN  

 

doe mee met muziek voor peuters!

Baby’s en peuters genieten zichtbaar van muziek: ze luisteren aandachtig naar liedjes en vinden het leuk als je een vrolijk rijmpje voor hen zingt. Zijn ze iets ouder? Dan swingen ze enthousiast mee op het ritme van de muziek en kunnen ze al een eenvoudig muziekinstrument bespelen. Hiermee leggen ze op jonge leeftijd al een goede basis voor de muzikale en sociale ontwikkeling. 

Locatie: Ouverture

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET PEUTERDANS!

Wilt u uw peuter op een leuke manier kennis laten maken met muziek en dans? Meld uw kind dan aan voor Peuterdans. Op een speelse manier leert uw peuter bewegen op muziek. Tijdens deze danslessen leren de peuters samen een stoere dans, die ze natuurlijk ook graag een keertje aan iedereen laten zien. Peuterdans is nog geen hiphop, maar wel een opstapje naar deze dansstijl. Erg stoer voor jongens en meiden!

Bij verschillende locaties in Eindhoven.

MEER ONTDEKKEN  

 

Speelinloop 

In deze groep kunnen ouders en kinderen ontmoeten, spelen en ontdekken. Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker kunnen ouders en kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten doen. De activiteiten sluiten aan bij de thema’s van de peutergroepen. Ook is er gelegenheid om lichte opvoedingsvragen te bespreken. 

Waar: Floralaan-West.

MEER ONTDEKKEN