ONTDEK MEER ...

... VOOR SCHOOLKINDEREN IN Son en Breugel

ONTDEK Streetart!

Bij streetart wil de maker vaak iets vertellen of zijn/haar mening geven. We gaan samen bedenken wat je op straat aan mensen wilt laten zien, en hoe doe je dat op een originele en creatieve manier kunt doen!

waar: Afrikalaan

MEER ONTDEKKEN 

 

ONTDEK gaming en meer!

Ben jij een echte game expert? Weet jij bijvoorbeeld wanneer je te veel games speelt? Of wat het verschil is tussen augmented en virtual reality? En hoe je dit kan combineren met spellen in real life? Samen duiken wij in deze tech / gaming wereld!

waar: Afrikalaan

MEER ONTDEKKEN 

  

Ontdek Animatiefilms!

Heb jij altijd al jouw eigen tekenfilm willen maken? In deze workshop word je meegenomen in de wonderwereld van animatie. Alles wat jij bedenkt is mogelijk! Er komen verschillende technieken aan bod en we gaan zelf de filmpjes monteren.

waar: Zandstraat

MEER ONTDEKKEN 

 

Doe mee met kinderyoga!

Met behulp van oefeningen, aangepast op de leeftijd van het kind gaan we leren, ontspannen, ademhalen, sterk staan en rust vinden in jezelf. Samen stappen we de wereld van yoga in en kijken we wat jij nodig hebt om dit alles te leren.

waar: de Ruimte

MEER ONTDEKKEN 

 

DOE MEE MET Musical en meer!

Droom jij ervan om op een podium te staan? Musical is voor iedereen die zich op een theatrale manier wil uiten. In de lessen komen vrijwel alle theatervormen aan bod, zodat de kinderen kennis kunnen maken met het brede begrip “theater”.

waar: de Ruimte

MEER ONTDEKKEN 

      

DOE MEE MET ONZE NASCHOOLSE ACTIVITEITEN bij de ruimte

Wilt u uw kind(eren) een keer laten deelnemen aan naschoolse activiteiten op de bso? Dat kan! Door middel van een strippenkaart kunnen zij 6 keer deelnemen tussen 14.15 en 16.30 uur. We starten ook naschoolse activiteiten waaraan uw kind/ kinderen deel kan/ kunnen nemen met betaling via de strippenkaart. Deze activiteiten kondigen we tijdig aan in de nieuwsbrief van De Ruimte.

MEER ONTDEKKEN