ONTDEK MEER ...

... VOOR SCHOOLKINDEREN IN Son en Breugel

ONTDEK Rots en water!

Onze workshopreeks Rots en Water is een korte sociale weerbaarheidstraining waar kinderen op een speelse manier leren om voor zichzelf op te komen. Het is fijn als jouw kind zich sterk en zelfverzekerd voelt en op een prettige manier weet om te gaan met anderen. In de training wordt aandacht besteed aan: het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen.

Waar: Korein Kinderplein Doormanlaan

MEER ONTDEKKEN 

 

Doe mee met schaken!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Aan het begin van elke workshop wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spelletjes gespeeld. Naast het spelen van oefenspelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkboek waarmee ieder op zijn eigen niveau kan oefenen.

Waar: Korein Kinderplein van Gentlaan

MEER ONTDEKKEN 

 

ONTDEK ZUMBA!

Doe jij mee met met Zumba? We maken een internationaal feest, en bewegen op wereld dans ritmes zoals Salsa, Merengue, Hip-Hop, Pop en Cumbia. Zumba werkt onbewust aan een goede conditie en coordinatie. We zijn vol energie en zullen zeker niet stilstaan!

Waar: Korein Kinderplein de Honingbij

MEER ONTDEKKEN 

  

DOE MEE MET ONZE NASCHOOLSE ACTIVITEITEN bij de ruimte

Wilt u uw kind(eren) een keer laten deelnemen aan naschoolse activiteiten op de bso? Dat kan! Door middel van een strippenkaart kunnen zij 6 keer deelnemen tussen 14.15 en 16.30 uur. We starten ook naschoolse activiteiten waaraan uw kind/ kinderen deel kan/ kunnen nemen met betaling via de strippenkaart. Deze activiteiten kondigen we tijdig aan in de nieuwsbrief van De Ruimte.

MEER ONTDEKKEN