ONTDEK MEER ...

... VOOR SCHOOLKINDEREN IN Son en Breugel

DOE MEE MET Musical en meer!

Droom jij ervan om op een podium te staan? Musical is voor iedereen die zich op een theatrale manier wil uiten. In de lessen komen vrijwel alle theatervormen aan bod, zodat de kinderen kennis kunnen maken met het brede begrip “theater”.

waar: de Ruimte

MEER ONTDEKKEN 

 

DOE MEE met byor!

BYOR = build your own robot. In de wereld waarin onze kinderen opgroeien is steeds meer technologie. Om kinderen beter te laten begrijpen hoe deze technologie om hun heen werkt is de BYOR-kit ontworpen. De BYOR-kit stelt kinderen in staat om zelf robots of andere elektronische apparaten te maken en programmeren

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET kinderyoga!

Kinderen krijgen in deze tijd heel veel prikkels te verwerken. Er wordt veel van ze verwacht. Hoe houd je jezelf als kind staande in deze maatschappij? Door middel van yoga leren kinderen omgaan met stress, prikkels, verwachtingen van anderen. Met behulp van oefeningen, aangepast op de leeftijd van het kind gaan we leren, ontspannen, ademhalen, sterk staan en rust vinden in jezelf.

waar: de Ruimte

MEER ONTDEKKEN 

 

DOE MEE met schaken!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Op het begin van elke les wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spellen gespeeld. Naast het spelen van spelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkblad waarmee jij op je eigen niveau kan oefenen. Deze schaakcursus is dus leuk om te volgen voor echte beginners en voor kinderen die al kunnen schaken.

waar: Ruysdaelstraat

MEER ONTDEKKEN 

   

DOE MEE MET ONZE NASCHOOLSE ACTIVITEITEN bij de ruimte

Wilt u uw kind(eren) een keer laten deelnemen aan naschoolse activiteiten op de bso? Dat kan! Door middel van een strippenkaart kunnen zij 6 keer deelnemen tussen 14.15 en 16.30 uur. We starten ook naschoolse activiteiten waaraan uw kind/ kinderen deel kan/ kunnen nemen met betaling via de strippenkaart. Deze activiteiten kondigen we tijdig aan in de nieuwsbrief van De Ruimte.

MEER ONTDEKKEN