Ontdek meer na school in de Ruimte in SonMomenteel is deze activiteit helaas niet beschikbaar


U kunt online een strippenkaart kopen voor € 25,- bij Korein Kinderplein. Daarmee heeft uw kind/ gezin 6 strippen om mee te spelen op de bso tussen 14:15 en 16:30 uur. De strippenkaart blijft bij de pedagogisch medewerkers van de bso zodat de kaart daar afgestempeld kan worden. U krijgt tijdig een seintje als de kaart vol raakt. De strippenkaart is twee jaar geldig. Uiteraard kan de strippenkaart per gezin worden gebruikt en hoeft er niet voor ieder kind een aparte strippenkaart te komen.

We starten ook naschoolse activiteiten waaraan uw kind/ kinderen deel kan/ kunnen nemen met betaling via de strippenkaart. Deze activiteiten kondigen we tijdig aan in de nieuwsbrief van De Ruimte.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf een week vooraf per mail via: deruimte@koreinkinderplein.nl Het aanmelden gaat op basis van beschikbaarheid. U kunt een strippenkaart kopen door te klikken op de button "nu inschrijven", rechts op deze pagina.

Afmelden

Bij ziekte of afwezigheid van een kind dit graag voor 9.00 uur doorgeven aan het Korein Kinderplein via: deruimte@koreinkinderplein.nl of (06) 10 88 67 27

korein kinderplein actueel

Kinderen van Korein Kinderplein lopen Mini Kennedymars 8 juli 2019

Kinderen van Korein Kinderplein lopen Mini Kennedymars

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers 11 juli 2019

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers

Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen! 28 juni 2019

Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen!