Stage lopen bij korein kinderplein

Leuk dat je interesse hebt in een stage bij ons! Korein Kinderplein is een door SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf. Jaarlijks lopen circa 200 studenten stage bij één van de Kinderpleinen. Er wordt nauw samengewerkt met de opleidingen die minimaal kwalificeren voor werken in de kinderopvang: MBO Pedagogisch Werk niveau 3 en 4.

MBO-stage (beroepsopleiding)?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar stage@koreinkinderplein.nl (vermeld er in ieder geval bij voor welke opleiding en welke stagedagen je een stage zoekt). Je aanvraag wordt in behandeling genomen en de mogelijkheden voor een passende stageplaats worden bekeken.

hbo-stage

Binnen Korein Kinderplein zijn er enkele stagemogelijkheden voor studenten van HBO-opleidingen Pedagogisch Management Kinderopvang en Pedagogiek. Eerstejaars studenten kunnen hun stage-aanvraag indienen door een motivatiebrief en CV te sturen naar stage@koreinkinderplein.nl. Het aantal stageplaatsen is redelijk beperkt. Ouderejaars PMK- en Pedagogiek-studenten kunnen gericht solliciteren naar een stage binnen Korein Kinderplein, naar aanleiding van een geplaatste vacature op deze pagina. Na de sluitingsdatum van de vacature vindt de briefselectie plaats en ontvangen sollicitanten een reactie. Indien hier geen vacatures vermeld zijn, zijn deze op dit moment niet beschikbaar. 

snuffelstage of maatschappelijke stage

Voor een snuffelstage (vmbo) of een maatschappelijke stage (havo/vwo) kun je rechtstreeks contact opnemen met de teamleider/gebiedsmanager van een Korein Kinderplein bij jou in de buurt. Zij bekijken of het mogelijk is om een dag of een aantal dagen mee te lopen op het Kinderplein.