uw kind aanmelden

adresgegevens

St. Petrus Canisiuslaan 47
5645 GC Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 294 09 95
LRK dagopvang
519648870
LRK bso
16038063

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
St. Petrus Canisiuslaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de St. Petrus Canisiuslaan in Stratum, Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

We hebben flexibele, professionele opvang in een sfeervolle omgeving voor kinderen. Een locatie met ruime groepsruimtes met veel licht, bij de buitenschoolse opvang (bso) hebben we een atelier, een ruime hal met podium en speelzaal. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 13 jaar. Om dat goed te doen, werken we met de VVE-methode Peuterplein. We geven extra aandacht aan de doorgaande ontwikkelingslijn van uw kind. Dat doen we omdat ieder kind uniek is en dezelfde kansen hoort te krijgen!

Benieuwd naar de sfeer op ons Kinderplein? Kom gerust een keer kijken of vraag direct een rondleiding aan.

video

Iris van Hoof

Iris van Hoof
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk en bso
  • Samenwerking met bassischool Beppino Sarto
  • VVE-methode Peuterplein
  • Persoonlijk contact met ouders
  • Professionele beroepskrachten

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.