uw kind aanmelden

adresgegevens

St. Trudostraat 10
5616 GB Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 292 87 25
LRK bso
153866160
LRK dagopvang
200383887

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
St. Trudostraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de St. Trudostraat in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met basisschool ‘Trudo’. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze unieke samenwerking met het consultatiebureau ‘Zuidzorg’. Daarmee leveren we een bijdrage aan een goede voorbereiding op de basisschool. Ook werken we samen met Korein Kinderplein Schouwbroekseweg.

We hebben een babygroep, een peutergroep en twee bso-groepen die alle dagen geopend zijn. Daarnaast hebben we peuterspeelzaalwerk op maandagmiddag, dinsdagochtend en -middag, donderdagochtend en -middag en vrijdagochtend.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Myran Gubbels

Myran Gubbels
teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Doorgaande lijn met de basisschool
  • Kinderparticipatie
  • Kleinschaligheid
  • Ouders zijn welkom om mee te draaien op de groep op afspraak
  • De speeltuin met eigen ingang

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ouderraadtrudostraat@gmail.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.