tarieven peuterwerk

De kosten voor peuterwerk zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de tarieven verschillen per gemeente. Sommige gemeenten hebben hun tarieven voor 2019 inmiddels bekend gemaakt. Deze vindt u dan ook hieronder. Zodra uw gemeente de tarieven bekend maakt, informeren wij u ook via het ouderportaal. 

Bijna alle gemeenten maken onderscheid tussen (werkende) ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag, en ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag:

GEEN RECHT OP KINDEROPVANGTOESLAG

Als u geen gebruik kunt maken van de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst, dan draagt de gemeente bij aan de kosten voor peuterwerk. U betaalt zelf een ouderbijdrage. Deze kan per gemeente verschillen en is tevens afhankelijk van uw inkomen. De tarieven en hoogte van uw ouderbijdrage kunt u vinden in onderstaande tabellen. 

De gemeente Venlo en de gemeente Asten verlenen geen subsidie. Wilt u in deze gemeenten gebruikmaken van onze diensten? Raadpleeg dan de tarievenlijsten hieronder, voor klanten die recht hebben op kinderopvangtoeslag. Hierop staan immers de bruto tarieven, die gelijk zijn ongeacht u recht hebt op kinderopvangtoeslag of niet.

 

WEL RECHT OP KINDEROPVANGTOESLAG

Indien u recht heeft op kinderopvangtoeslag, krijgt u het peuterwerk bij Korein Kinderplein aangeboden als verkorte dagopvang. U kunt daarvoor kinderopvangtoeslag aanvragen via de Belastingdienst. 

 

Al bovenstaande tarieven zijn geldig van 1 januari t/m 31 december in het genoemde jaar. Eventuele wijzigingen voorbehouden. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze voorwaarden kinderopvang of neem contact op met de afdeling Planning & Advies voor meer informatie via 040 – 294 89 89.

 

 

ADVIES OP MAAT?

Wilt u weten wat uw netto kosten voor kinderopvang bedragen? Met behulp van onze rekentool kunt u deze kosten eenvoudig en snel berekenen.

NAAR DE REKENTOOL