uw kind aanmelden

adresgegevens

Tarwelaan 109
5632 KD Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 820 02 46
LRK dagopvang
552672701
LRK bso
131323040

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Tarwelaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Tarwelaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken samen met Jenaplanbasisschool de Bijenkorf. Ons SPILcentrum stelt kinderen in staat zich veilig en goed te ontwikkelen en voorziet in ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen als ouders. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. De eigentijdse Jenaplanvisie is geïntegreerd in onze pedagogische visie; Wij richten ons op de optimale brede talentenontwikkeling van kinderen. Wij bieden een veilige leer- en speelomgeving en hebben oog voor de individuele kwaliteiten van alle kinderen. We hechten belang aan een goede omgang met elkaar, zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfredzame, respectvolle burgers van de samenleving.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Ineke Albers

Ineke Albers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling vanuit welbevinden en betrokkenheid
  • Jenaplanvisie
  • Dagopvang, Peuterwerk en Buitenschoolse opvang
  • Veilige en vertrouwde omgeving
  • Persoonlijke aandacht

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

loctarwelaan@gmail.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.